Schriktraining

Je leert bij deze training onder begeleiding het vertrouwen te krijgen en te bieden aan je paard in combinatie met attributen, hindernissen en geluiden. Een groot onderdeel is het lezen en voelen van het paard. Wat gebeurd er en hoe reageert hij? Hoe blijf je zelf de controle houden, deze terug te nemen en het vertrouwen hierin te geven?

De schriktraining is zowel aan de hand als onder het zadel.

Ons online reserveringsysteem is hieronder weergegeven. Daarmee kun je de beschikbare datums inzien en de training direct online boeken.

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar.
  • Duur: 1 uur.
  • De training vindt plaats bij minimaal 2 aanmeldingen. 
  • Groep van maximaal 4 personen.
  • Kosten: € 35,- per persoon.
  • Bij deze training is het dragen van een goedgekeurde cap verplicht, deze zijn ook bij ons te huren.
  • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Als er binnen 48 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het lesgeld verschuldigd.

Je boekt deze training met onze paarden of eigen paard. Wil je met je eigen paard komen? Geef dit dan aan bij het boeken in het veld 'opmerkingen'. Wil je op een andere datum een schriktraining volgen? Informeer naar de mogelijkheden.

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.