Huisregels

Beste gast,

Om iedereen te laten genieten van onze hoeve en op een zo veilig mogelijke wijze te kunnen verblijven gelden er een aantal regels. Wij verzoeken u vriendelijk deze regels kennis te nemen en uw medewerking te verlenen aan het naleven van deze regels. 

Dit regelement is van toepassing op iedere gast, gebruiker en bezoeker van onze hoeve, zowel particulier als zakelijk. 

Omwille van de leesbaarheid wordt allen aangeduidt als gasten.

Wij wensen u ten eerste een prettig verblijf toe. Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Algemeen

Heb respect voor elkaar, gasten, personeel op de hoeve, diens privacy en andermans eigendommen. Veroorzaak geen overlast.

Overdag en s'avonds mag u geen overlast veroorzaken. Na 22.00 uur mag er geen sprake zijn van enige geluidsoverlast. Tussen 23.00 en 07.00 uur geld de nachtrust en dient het stil te zijn op de gehele hoeve.

Instructies van medewerkers van onze hoeve, en externe bedrijven die voor de Magnolia Hoeve ingezet worden dienen ten alle tijden worden opgevolgd.

Op Stal

Betreed ten alle tijden onder begeleiding de stallen/ rijbak. Loop niet zonder begeleiding de wei of stal in, een paard is een kudde dier en kan zonder begeleiding onvoorspelbaar reageren. Het is daarom niet toegestaan om in de wei te lopen als daar paarden lopen.

Bij een aantal trainingen is een cap verplicht. Deze zijn ook bij ons te huren.

Benader de paarden rustig. Je mag daarom niet rondrennen en niet gillen. 

Paarden niet voeren. Wij zorgen er voor dat onze paarden niets te kort komen, en krijgen meestal een aangepast voerschema afgestemd per paard. Zodra ze voer krijgen dat buiten hun voerschema valt, kunnen ze ziekteverschijnselen krijgen. Bijvoorbeeld bij het voeren van suikerklontjes kunnen ze koliek, hoefbevangenheid ontwikkelen.

Roken is in de gehele accommodatie niet toegestaan.

Bij calamiteiten of ernstige storingen

Na 22.00 bel je uitsluitend met 0657951058. Overige storingen graag tijdens openingstijden melden aan een van onze medewerkers of op hetzelfde telefoonnummer.

Bij noodgevallen: bel eerst 112 voor ambulance, brandweer of politie en daarna onze receptie. Het dichtbijzijnde ziekenhuis voor spoedeisende hulp is:

Maasziekenhuis Pantein
Dokter Kopstraat 1
5835DV Beugen (Boxmeer)
0485 845 000

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Familie van Waes & Sijbers
dec. 2022
10