Paardenstallen

Bij ons heb je de mogelijkheid om je paard te stallen voor één dag, meerdaags of wekelijks. 

We beschikken over luchtige, ruime boxen (3x3 meter), met én zonder uitlooppaddock naar buiten. Boek je een ruime box zonder uit loop paddock, dan voorzien wij deze van stropellets als bedding.

Deze overnachting voor je paard is inclusief ruwvoer en vrij gebruik van de poetsplaats, ruime binnenbak en longeercirkel in de vrije uren. Weidegang is niet inclusief.

Het is ook mogelijk om met je paard een rijles, een buitenrit onder begeleiding of leuke workshop te volgen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

Klik hieronder op paardenbox verhuur om de beschikbaarheid te controleren en om online te boeken. In totaal hebben we standaard 5 ruime boxen van 3 x 3 meter beschikbaar, waarvan 2 met aansluitende paddocks.

Wil je met een grotere groep komen of langere tijd verblijven? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.