Yoga op en naast het paard

Heb je zin om yoga eens op een andere manier te beleven? Kom dan helemaal tot rust en in balans in onze 1,5 uur durende sessie in samenwerking met Linnerkracht. Ervaring met paarden óf yoga is niet nodig.

Paarden en de omgang met paarden hebben een positief effect op de mens en helpen bij het loslaten van spanning die je (on)bewust vast houdt in je lichaam. In het bijzijn van paarden laat je het denken los en ga je over naar je gevoel. Hierdoor kom je in contact met je lichaam en ben je je bewuster van je eigen energie en kun je loslaten en in een ontspannen staat van zijn komen.

Paarden stralen een bepaalde rust uit, zij leven in het hier en nu: een staat van zijn waar dieren in leven en waar wij mensen ook het best op thriven oftewel opbloeien. Alleen zorgen stress en spanning er vaak voor dat we niet meer weten hoe. Een paard kan je weer laten voelen hoe dat is en om weer in een staat van hier en nu te komen.

Op onze hoeve voelen we deze ontspanning bij onze paarden: die nemen we over en krijgen hiervoor zuivere energie terug.

Wist je dat een paard in rust maar ongeveer 4 tot 8 keer per minuut adem haalt? Dat alleen al brengt ontspanning.

We helpen je om je kracht te vinden en spanningen weg te nemen met behulp van het contact naast en op het paard. Met de ademhalingsoefeningen en yoga naast en op het paard worden je zintuigen op een bijzondere manier geprikkeld.

Kom helemaal tot rust met het ritme van het paard en kom helemaal in balans!

Daarnaast is yoga op en naast het paard ook leuk als team of vrienden uitje!

Bekijk hieronder de beschikbare datums en boek de workshop online.

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.