Op vakantie met je paard

Op vakantie met je paard op een bijzondere plek in de natuur? Dat kan vanaf het voorjaar van 2023! Kom dat bij ons beleven!

Ontwaak met je eigen paard in totale rust midden in de natuur

De Staatsbossen op loopafstand zorgen er voor dat je de dag kan beginnen met een heerlijke ontspannen ochtendrit of juist de dag kan afsluiten met een route over de mooie heide. Daarnaast beschikt het bos over mooie mountainbike- fiets- en wandelroutes. Bekijk de pagina de omgeving voor meer info over de activiteiten in de regio.

Ook is het gebruik maken van onze ruime rijbak en longeercirkel inclusief bij jou overnachting. Er zijn daarnaast verschillende activiteiten te doen op onze hoeve, kijk hiervoor op de site naar onze activiteiten of vraag naar de mogelijkheden die we af kunnen stemmen op jou wensen.

Bij deze overnachting huur je een ruime box inclusief ruwvoer met eventuele uitloop naar buiten voor je paard. Je kunt overnacht op onze glamping, in een van onze verschillende accomodaties. Kijk voor overnachtingsmogelijkheden op onze site bij glamping.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:
Neem contact op

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Malon van Raaij
okt. 2022
10

Prachtige locatie aan de rand van de staatsbossen. Als je tot rust wil komen zit je hier perfect! En de mensen die hier werken zijn hartstikke lief. Kortom een aanrader!