Trektocht

Kom beleven en ga mee met een van onze (meerdaagse) trektochten door de prachtige natuur van Noord-Brabant op de rug van één van onze veelzijdige paarden.

Nieuwe datums toegevoegd!

 • Luxe trektocht: 29 t/m 30 april 2023 & 20 t/m 21 mei 2023. 
 • Dagtocht staatsbossen & bunthorst: 16 april & 5 mei.

2-daagse trektocht met luxe overnachting

Datums: 29 t/m 30 april 2023 & 20 t/m 21 mei 2023. 

Ga mee met een 2-daagse trektocht met luxe overnachting in een sfeervolle blokhut in een bosrijke omgeving! Geniet onderweg naar de overnachtingsplek van de adembenemende bosgebieden tijdens een rit van ongeveer 5 uur te paard. De route start in Ledeacker, vanwaar we direct starten in de Staatsbossen. Daarna passeer je de Bunthorst, Stippelberg en de Nederheidse bossen. Op locatie aangekomen staat er champagne klaar en na het avondeten kan je relaxen in de jacuzzi of ontspannen in de sauna. Na een uitgebreid ontbijt de volgende dag rijden we weer een mooie route door het bos en komen we terug op onze stal in Ledeacker.

 • Inclusief 2 x lunch, avondeten en ontbijt.
 • Duur: start 09.00 uur in Ledeacker tot volgende dag ongeveer 17.00 uur.
 • Maximaal 4 ruiters plus begeleider.
 • Minimale leeftijd 14 jaar.
 • Rijervaring is een vereiste, waaronder beheersing van de stap, draf en galop.
 • Op een van onze paarden of op je eigen paard.
 • Kosten: € 435,- per persoon.

Onder aan de pagina kun je de trektocht boeken. Ga in de agenda naar de juiste datum van het evenement. Als de datum geen beschikbaarheid aangeeft kan het zijn dat er minder plekken beschikbaar zijn als wat je hebt aangegeven.

Wil je een andere datum boeken met 4 personen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Annuleren: je kunt tot 1 week van tevoren kosteloos annuleren. Als je binnen een week annuleert ben je € 100,- verschuldigd en binnen 24 uur is het volledige bedrag verschuldigd.

Bekijk hier de accommodatie

Dagtocht Staatsbossen & Bunthorst

Datums: 16 april & 5 mei 2023

Ook zin om een dag lang te genieten in het zadel? Ga dan mee met een van onze georganiseerde dagtochten en laat je meevoeren door de prachtige natuur van Noord-Brabant op een van onze paarden of op je eigen paard.

Onze dagtochten worden georganiseerd onder professionele begleiding op onze paarden voor jong en oud vanaf 14 jaar.

 • Inclusief lunch.
 • Duur: start 09.30 uur in Ledeacker tot ongeveer 15.30 uur.
 • Maximaal 3 ruiters plus begeleider.
 • Rijervaring is een vereiste, waaronder beheersing van de stap, draf en galop.
 • Op een van onze paarden of op je eigen paard.
 • Kosten: € 135,- per persoon.

Wil je een dagtocht te paard maken en dit combineren met een overnachting in een van onze accommodaties? Dat kan vanaf het voorjaar van 2023. Informeer naar de mogelijkheden!

Onder aan de pagina kun je de dagtocht boeken. Ga in de agenda naar de juiste datum van het evenement. Als de datum geen beschikbaarheid aangeeft kan het zijn dat er minder plekken beschikbaar zijn als wat je hebt aangegeven.

Wil je een andere datum boeken met 3 personen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Annuleren: je kunt tot 3 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Als je binnen de 3 dagen annuleert, is het volledige bedrag verschuldigd.

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Wilma van der Wielen
dec. 2022
6

Een jaar om de drie weken bij de magnoliahoeve. Bewust paardrijden. In rust de beweging ingaan. Fijne lessen en gevarieerd. Dit is fijn. In het bewust paardrijden ervaar ik mooie bewustwordingen naar mezelf en de ander. Nu ik wat ouder ben is voor mij ontspannen rijden, met de juiste hulpen belangrijk. Wat is voor het paard, mezelf fijn. Zelfvertrouwen, veilig heid en vertrouwen. De basis waar alles mee begint. Namaste Wilma