Working equitation trail

Working equitation trail is een behendigheidstraining en is ontstaan in Zuid Europa, waarbij het gaat om de samenwerking tussen jou en het paard. Wereldwijd worden er al wedstrijden georganiseerd, waarbij ruiter en paard hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen.

Deze trainingen zijn bij ons te boeken om kennis te maken met working equitation trail alsmede voor mensen die hier al ervaring in hebben (op wedstrijd niveau) en hun paard willen trainen op een andere locatie. Ook kun je met deze training op een speelse manier vooruitgang boeken voor meer teamwork tussen jou en je paard: denk hierbij aan wendbaarheid, lichter aan de hulpen en het moediger worden van het paard.

Deze training is in het zadel waarbij de focus ligt op de behendigheid en hechte samenwerking tussen jou en het paard. Het niveau bepaal je zelf in overleg met onze gediplomeerde rij-instructrice.

Deze training bestaat uit oefeningen met obstakels en je leert deze stap voor stap te overwinnen.  

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar (enige rij-ervaring gewenst).
  • Aanmelden tot maximaal 4 personen.
  • Onze paarden of training met eigen paard. Wil je met je eigen paard komen? Geef dit dan aan bij het boeken in het veld 'opmerkingen'.
  • 2 tot 4 personen: € 35,- per persoon voor 1,5 uur.
  • Privéles 1 persoon: € 60,- voor 1 uur.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren.
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur.
  • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Als er binnen 48 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het lesgeld verschuldigd.

Wil je op een andere datum een working equitation trail volgen met 4 personen? Informeer naar de mogelijkheden.

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Familie van Waes & Sijbers
dec. 2022
10