Working equitation trail

Working equitation trail is een behendigheidstraining en is ontstaan in Zuid Europa, waarbij het gaat om de samenwerking tussen jou en het paard. Wereldwijd worden er al wedstrijden georganiseerd, waarbij ruiter en paard hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen.

Deze trainingen zijn bij ons te boeken om kennis te maken met working equitation trail alsmede voor mensen die hier al ervaring in hebben (op wedstrijd niveau) en hun paard willen trainen op een andere locatie. Ook kun je met deze training op een speelse manier vooruitgang boeken voor meer teamwork tussen jou en je paard: denk hierbij aan wendbaarheid, lichter aan de hulpen en het moediger worden van het paard.

Deze training is in het zadel waarbij de focus ligt op de behendigheid en hechte samenwerking tussen jou en het paard. Het niveau bepaal je zelf in overleg met onze gediplomeerde rij-instructrice.

Deze training bestaat uit oefeningen met obstakels en je leert deze stap voor stap te overwinnen.  

Ons online reserveringsysteem is hieronder weergegeven. Daarmee kun je de beschikbare datums inzien en de training direct online boeken.

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar (enige rij-ervaring gewenst).
  • Aanmelden tot maximaal 4 personen per groep.
  • Onze paarden of training met eigen paard. Wil je met je eigen paard komen? Geef dit dan aan bij het boeken in het veld 'opmerkingen'.
  • Kosten: € 35,- per persoon voor 1,5 uur.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren.
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur.
  • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Als er binnen 48 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het lesgeld verschuldigd.

Wil je op een andere datum een working equitation (oefen) trail volgen? Informeer naar de mogelijkheden.

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.