Groepsles

Wil je komen paardrijden? Lijkt het jou leuk om dat in een groep te doen met maximaal 4 ruiters?

Boek dan een van onze groepslessen. Onder begeleiding van onze gediplomeerde rij-instructrice leren we je graag hoe je in harmonie, onder het uitgangspunt plezier te paard, samen kunt werken met paarden. Ben je een beginnende ruiter of verder gevorderd als ruiter, in de groepsles werk je aan je persoonlijke doelen.

Je rijdt in een afgesloten rijbak op een van onze paarden maar het is ook mogelijk om met je eigen paard aan de groepsles mee te doen. De groepslessen bestaan uit 15 minuten voor aanvang opzadelen en 60 minuten rijden.

Voor nieuwe ruiters die willen komen lessen hanteren we eerst een intake om het niveau te bepalen en adviseren we om eerst een privéles te boeken.

Via ons online boekingsysteem hieronder kun je de lestijden inzien en online boeken. 

Groepslessen kunnen geboekt worden op de maandag, donderdag en de zaterdag.

  • Kosten: €30,- per persoon.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren. 
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur. 
  • Goed passende rij kleding en rijlaarzen met een hak nodig.
  • Geen loshangende kledij of sieraden dragen tijden de lessen.
  • Het maximale gewicht van de ruiter is 95 kg, dit voor het welzijn van de paarden.
  • Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Als er binnen de 24 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het volledige lesgeld verschuldigd.

We bieden ook een strippenkaart aan voor onze groepslessen. 

Bestel hier je strippenkaart

Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Wilma van der Wielen
dec. 2022
6

Een jaar om de drie weken bij de magnoliahoeve. Bewust paardrijden. In rust de beweging ingaan. Fijne lessen en gevarieerd. Dit is fijn. In het bewust paardrijden ervaar ik mooie bewustwordingen naar mezelf en de ander. Nu ik wat ouder ben is voor mij ontspannen rijden, met de juiste hulpen belangrijk. Wat is voor het paard, mezelf fijn. Zelfvertrouwen, veilig heid en vertrouwen. De basis waar alles mee begint. Namaste Wilma