Privéles

Onder begeleiding van onze gediplomeerde rij-instructrice leren we je graag hoe je in harmonie, onder het uitgangspunt plezier te paard, samen kunt werken met paarden of je nu een beginnende ruiter bent of wat verder gevorderd.

Tijdens een privéles kun je verder komen waar je in overleg met de instructrice aan wilt werken. Dit kan ontspannen rijden voor jezelf of het paard zijn, je zit en/of balans verbeteren of verdere stappen zetten in je training.

Je rijdt in een afgesloten rijbak op een van onze paarden. Onze paarden zijn geduldig en zeer geschikt voor beginners of ruiters met opgebouwde angsten door bijvoorbeeld een gebeurtenis in het verleden. In een privéles wordt er vollop aandacht besteed aan de samenwerking tussen jou en het paard.

Via ons online boekingsysteem kun je de lestijden inzien en online boeken. De privéles bestaat uit 15 minuten begeleiding met opzadelen en 45 minuten rijden. 

Privélessen kunnen geboekt worden op de maandag, donderdag en de zaterdag.

  • Kosten: € 35,- per persoon.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren. 
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur. 
  • Goed passende rij kleding en rijlaarzen met een hak nodig.
  • Geen loshangende kledij of sieraden dragen tijden de lessen.
  • Het maximale gewicht van de ruiter is 95 kg, dit voor het welzijn van de paarden.
  • Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Als er binnen de 24 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het volledige lesgeld verschuldigd.
Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.