Privéles

Onder begeleiding van onze gediplomeerde rij-instructrice leren we je graag hoe je in harmonie, onder het uitgangspunt plezier te paard, samen kunt werken met paarden of je nu een beginnende ruiter bent of wat verder gevorderd.

Tijdens een privéles kun je verder komen waar je in overleg met de instructrice aan wilt werken. Dit kan ontspannen rijden voor jezelf of het paard zijn, je zit en/of balans verbeteren of verdere stappen zetten in je training.

Je rijdt in een afgesloten rijbak op een van onze paarden. Onze paarden zijn geduldig en zeer geschikt voor beginners of ruiters met opgebouwde angsten door bijvoorbeeld een gebeurtenis in het verleden. In een privéles wordt er vollop aandacht besteed aan de samenwerking tussen jou en het paard.

Via ons online boekingsysteem kun je de lestijden inzien en online boeken. De duur van de privéles is 45 minuten. 

Privélessen kunnen geboekt worden op de maandag, donderdag en de zaterdag.

Boek je voor het eerst een rijles bij ons?

Voor nieuwe ruiters die willen komen lessen hanteren we eerst een intake om het niveau te bepalen en adviseren we om eerst een privéles te boeken. Geef tijdens het boeken aan wat je niveau van rijden is: beginner of verder gevorderd. Geef ook aan wat je doel is en wat je eventueel wil leren. Op deze manier kunnen wij het juiste paard voor jou reserveren.

  • Kosten: €45,- per persoon.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren. 
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur. 
  • Goed passende rij kleding en rijlaarzen met een hak nodig.
  • Geen loshangende kledij of sieraden dragen tijden de lessen.
  • Het maximale gewicht van de ruiter is 95 kg, dit voor het welzijn van de paarden.
  • Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Als er binnen de 24 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het volledige lesgeld verschuldigd.
Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Wilma van der Wielen
dec. 2022
6

Een jaar om de drie weken bij de magnoliahoeve. Bewust paardrijden. In rust de beweging ingaan. Fijne lessen en gevarieerd. Dit is fijn. In het bewust paardrijden ervaar ik mooie bewustwordingen naar mezelf en de ander. Nu ik wat ouder ben is voor mij ontspannen rijden, met de juiste hulpen belangrijk. Wat is voor het paard, mezelf fijn. Zelfvertrouwen, veilig heid en vertrouwen. De basis waar alles mee begint. Namaste Wilma