Hoe werkt reserveren?

Voor het boeken van onze activiteiten maken we gebruik van een online kalender en reserveringsysteem. Door online een afspraak te maken is je afspraak meteen bevestigd. Door een account aan te maken is het makkelijker om vervolg afspraken te maken. 

Klik hier om in te loggen in je account

Na het boeken van je afspraak ontvang je van ons een bevestigingmail. Vervolgens ontvang je nog een herinneringsmail. Je kunt bij het boeken aangeven of je je aan wilt melden voor de nieuwsbrief.

Het is soms niet mogelijk om meerdere afspraken in het online boekingsysteem tegenlijk te boeken waardoor je geen beschikbare datums te zien krijgt. Als dit gebeurd, boek dan de andere afspraak die je wilt boeken apart.

Eén afspraak met meerdere personen kan tegelijk geboekt worden.

Voor specifieke wensen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet organiseren we dat ook!

Boek online een afspraak

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Paulien van Goethem
jan. 2023
10

Na de plaatsing van mijn 2e heupprothese onder begeleiding van Jose het rijden weer opgepakt. Zelfvertrouwen is mede door de brave paarden weer helemaal terug. Alles wat bij mij in mijn lijf was scheef gegaan en de spieren die verslapt waren hersteld weer goed. Nu komen de fijne kneepjes van het paardrijden weer aan bod, Jose is daar een kei in en legt goed uit hoe en waarom, in alle rust. Ben zeer tevreden, ook over de accommodatie.