Buitenrit

Met een paard op pad in de natuur, dat is toch heerlijk? Dat vinden wij ook! Daarom organiseren wij buitenritten door de natuur van de Staatsbossen. Geniet van de bossen, heide en akkervelden op de rug van een paard en voel de wind door je haren, zon in je gezicht en kom helemaal tot ontspanning.

Onze buitenritten worden wekelijks georganiseerd onder professionele begleiding op onze paarden voor jong en oud vanaf 14 jaar. De maximale groepsgrootte is 4 ruiters, inclusief begeleider. Enige rij-ervaring is een vereiste, waaronder beheersing van de stap, draf en galop.

Niet genoeg ervaring? Kijk dan eens bij ons onder privéles of groepsles, en wie weet kunnen we je helpen om voor te bereiden op een buitenrit.

We bieden momenteel buitenritten aan van een tijdsduur van 1,5 uur of 2,5 uur, inclusief opzadelen en poetsen. Mocht je interesse hebben in een andere buitenrit, informeer dan naar de mogelijkheden. 

Hieronder kun je via ons online boekingsysteem een buitenrit boeken. 

  • Kosten: 1,5 uur: €42,50 per persoon. 2,5 uur: €75 per persoon.
  • Een goedgekeurde cap is verplicht, deze kun je bij ons huren. 
  • Een bodyprotector is eventueel ook te huur. 
  • Goed passende rijkleding en rijlaarzen met een hak nodig.
  • Geen loshangende kledij of sieraden dragen tijden de lessen.
  • Het maximale gewicht van de ruiter is 95 kg, dit voor het welzijn van de paarden.
  • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Als er binnen de 48 uur van de afspraak wordt geannuleerd, is het volledige lesgeld verschuldigd.
Alert Kom je er niet helemaal uit of werkt er iets niet? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wil jij ook genieten, beleven, blijven en/of ontspannen op onze Hoeve?

Neem dan snel contact met ons op!

Loes
Silhouette
Wilma van der Wielen
dec. 2022
6

Een jaar om de drie weken bij de magnoliahoeve. Bewust paardrijden. In rust de beweging ingaan. Fijne lessen en gevarieerd. Dit is fijn. In het bewust paardrijden ervaar ik mooie bewustwordingen naar mezelf en de ander. Nu ik wat ouder ben is voor mij ontspannen rijden, met de juiste hulpen belangrijk. Wat is voor het paard, mezelf fijn. Zelfvertrouwen, veilig heid en vertrouwen. De basis waar alles mee begint. Namaste Wilma