Activiteiten kalender trainingen en workshops

Donderdag 20 juli 2023

We hebben weer nieuwe datums toegevoegd voor onze (kennismaking) trainingen en workshops!

Houd jij van afwisseling en uitdaging met je paard of pony? Wil je het liefst verschillende obstakels kunnen overwinnen met je paard?

Bij deze verschillende behendigsheidtrainingen gaat het om de samenwerking tussen jou en het paard waarbij je stap voor stap leert om praktijkgerichte hindernissen en obstakels te overwinnen. Iedereen kan meedoen en kunnen zowel recreatief als in wedstrijd verband voor alle niveau's en disciplines worden beoefend!

๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด

Je leert bij deze training onder begeleiding het vertrouwen te krijgen en te bieden aan je paard in combinatie met attributen, hindernissen en geluiden op of naast je paard.  Boek deze training online.

๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—น

Onze western trails bestaan elke keer weer uit verschillende oefeningen en obstakels. Denk hierbij aan een poort dat open en dicht moet worden gedaan, over een brug lopen, achterwaarts en zijwaarts lopen, over balken heen stappen en springen. Kom tijdens deze trail 1,5 of 1 uur vrij oefenen met je paard of pony. Boek deze trail online.

๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—˜๐—พ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—น

Deze trainingen zijn bij ons te boeken om kennis te maken met working equitation trail alsmede voor mensen die hier al ervaring in hebben (op wedstrijd niveau) en hun paard willen trainen op een andere locatie. Boek deze trail online.

Alle bovenstaande trainingen zijn 1,5 of 1 uur vrij oefenen met maximaal 4 ruiters in de bak. Onze gediplomeerde rij-instructrice is hierbij aanwezig voor het geven van eventuele aanwijzingen en tips. Minimale leeftijd is 12 jaar en kosten zijn €35,- per persoon.

Meedoen met je eigen paard. Wil je mee doen op één van onze paarden? Geef dit aan bij het boeken bij het veld ‘opmerkingen’.

๐—ฌ๐—ผ๐—ด๐—ฎ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ

Heb je zin om yoga eens op een andere manier te beleven? Kom dan helemaal tot rust en in balans in onze 1,5 uur durende sessie in samenwerking met @Linnerkracht. Ervaring met paarden óf yoga is niet nodig.

Paarden en de omgang met paarden hebben een positief effect op de mens en helpen bij het loslaten van spanning die je (on)bewust vast houdt in je lichaam. In het bijzijn van paarden laat je het denken los en ga je over naar je gevoel.

Kosten zijn €27,50 per persoon per sessie met maximaal 8 personen. Boek deze workshop online.

Terug naar nieuwsoverzicht